A feljelentés megfogalmazásában is kérjen segítséget

A feljelentés megfogalmazása
A feljelentés megfogalmazása

Úgy érzi, hogy jogi segítségre van szüksége? A feljelentés alapja lehet egy büntetőügynek, azonban rengeteg pontnak meg kell felelnie ahhoz, hogy a hatóságok egyáltalán elkezdjék a nyomozást, illetve hogy bizonyítható legyen a vád. Ez a folyamat sokszor nehézkes, hosszadalmas.

Először Önnek is tájékozódnia az ügyben, hiszen ha nem kellően megalapozott a feljelentése, akár fordítva is elsülhet a kezdeményezése: vádlóból akár vádlott is lehet. A Vidákovics Ügyvédi Iroda weboldalán részletes leírást talál a feljelentés és a hamis vád pontos meghatározásáról is.

Egy szemléltető példa kicsit közelebb viszi az eljárás gyakorlati részéhez. Amennyiben az elolvasottak után kérdése van, keresse fel a Vidákovics Ügyvédi Irodát. Minden ügyfelet egyformán kezelnek – számukra nincsenek kis vagy nagy ügyek – így nem kell attól tartania, hogy nem kap kellő figyelmet.

Egy tapasztalt ügyvéd sok problémát levesz a válláról. Ha úgy érzi, hogy a lelkiismerete megköveteli, hogy feljelentést tegyen – de bizonytalan – ne habozzon kérdezni. Egyetlen jogi konzultációval rengeteg későbbi problémától megkímélheti magát: Újra átgondolja ügyét, és pontosan szabatosan fogalmazva tárja az ügyét a nyomozóhatóság elé.

Author: admin