A fogpótlás nem mindig jár fájdalommal

fogpótlás

A fogászati implantátum egy titán csavar, amit az elveszített fog vagy fogak helyére helyeznek az állcsontba, a csontszövettel összeolvadva pedig természetes gyökérként szolgál. Intézményünk valószínűleg az egyik legtapasztaltabb fogászati klinika a fogpótlás terén és már több éve kínál kiváló minőségű fogászati implantátumokat.

A fog implantátum behelyezése a legtöbb esetben helyi érzéstelenítéssel történik. Azoknál a pácienseknél, akik megfelelő csontvastagsággal és -sűrűséggel rendelkeznek, a fogászati implantátumok műtét vagy varratszedés nélkül is beültethetőek.

Mottónk, hogy pácienseink barátságos környezetben, felesleges fájdalom és kellemetlenségek elszenvedése nélkül kapjanak tökéletes mosolyt.

A több száz páciens kezelése után szerzett tapasztalataink alapján tudjuk, hogy a különböző gyártók egyes implantátumai jobban megfelelnek az egyik csont állapotának, mint a másiknak. Klinikánkon ezért kiváló minőségű fogászati implantátumokat használunk a fogpótlás során, a szakmában elismert márkáktól.

Author: seditor