A fogszabályozás esetenként elengedhetetlen

fogszabályozás

A kellő vizsgálatok elvégzését követően kerül megtervezésre a kezelés. A fogszabályozás lehetőséget kínál arra, hogy rendezett és szép legyen a fogsora. A rágócsontok között kialakult hézagok, deformációk nemcsak esztétikailag okozhatnak gondot, hanem a különféle megbetegedések kockázatát is növelik.

Nehezebb a tisztításukat elvégezni, aminek eredményeképpen kialakulhat a szuvasodás. Ráadásul az ételek nem megfelelő megrágása emésztési panaszokhoz vezethet. A gyerekkorban történő fogszabályozás sokkal eredményesebb. Ilyenkor könnyen korrigálhatóak a rágócsontok, hiszen az állkapocs fejlődésben van. Ez egyáltalán nem azt jelenti, hogy később, vagyis felnőttkorban ne jelentene megoldást. Ebben az esetben hosszasabb kezelés szükséges, hogy megszűnjön a deformáció.

A szakorvossal való együttműködés nagyon fontos dolog. Az elősírások betartásával sokat tehet az egészségéért. A fogszabályozás nem ront a megjelenésén, ami annak köszönhető, hogy olyan termékkel történik, ami esztétikailag is megállja a helyét.

Author: seditor