A költöztetés vidéken szolgáltatás jó választás

Költöztetés vidéken
Költöztetés vidéken

A bútorszállítás vagy a költöztetés előtt mindenképpen elő kell készíteni a terepet, a megfelelő eszközökkel és módon. A nagyobb és kisebb bútorokat érdemes egy helyre összerendezni, illetve az evőeszközöket összepakolni néhány dobozba. A költöztetés vidéken könnyebben megy, mivel a családi, kertes házaknál sokkal egyszerűbb beállni az udvarra és ott elvégezni a rakodást a szállításhoz.

A Servitius Csapatnál csak kizárólag olyan teherautók vannak, amelyek speciálisan költöztetésre lettek kialakítva. Önnek semmire sem kell gondja legyen, csupán a megfelelő brigádok számát kell kikalkulálja. Ebben pedig a koltoztetes-szallitas-s-transport.hu emberei segítséget nyújtanak. Amennyiben a költöztetés az első emeletről történik vagy egyszintes kertes házból, akkor elég csupán egyetlen brigádot választani.

De, ha több emeletről van szó, akkor már szükség lehet a két brigádra is, attól függően, hogy mekkora alapterületű lakásról beszélünk. A költöztetés vidéken és külföldön egyaránt végrehajtható. A Servitius Csapat minden ügyfelét a jogos elvárása szerint részesíti előnyben. A vállalkozás eddigi fennállása alatt több ezer költöztetést, bútorszállítást és tehertaxi szolgáltatást hajtott végre.

A szakszerű kollégák minden esetben figyelembe veszik az igényeit és kéréseit. A költöztetés vidéken bárhol elvégezhető, ahol van szabad parkolóhely. A Servitius Csapat kollégái már a hívás napján a rendelkezésére állhatnak, amennyiben van szabad kapacitásuk. A díjszabásuk percdíjakkal történik, ami sokkal jobb, mivel nem szeretnék, ha feleslegesen fizetnének egy megkezdett óra után az ügyfelek.

Author: admin