A lúgos víz hatása a fogyásban mutatkozik meg

A lúgos víz hatása igen jelentős a szervezetre

Hihetetlenül sok szó esik a médiában és az interneten arról, hogy mennyire fontos lenne egészségesen táplálkozni. Sokan csak legyintenek rá egyet, mondván, ez már megint valami bio maszlag, amivel etetik az embereket.

Azonban a lúgos víz hatása a szervezetre, minden kétséget kizáróan pozitív, hiszen orvosilag is igazolt, hogy segít a test pH értékét a normálisra állítani. Csak kevesen tudják, de nagyon sok étel növeli az emberi testben a pH értéket, ami leginkább a hízásban mutatkozik meg, ugyanis a szervezet a zsírszövetek termelésével védekezik a savak ellen. Így a lúgos víz hatása a fogyásban igencsak jelentős, hiszen a zsírszövetek száma csökken, amennyiben már nem kell védekezni a magas pH értékkel szemben. Mindezek mellett, a lúgos víz hatása más téren is megmutatkozik, ugyanis csökkenti a bőr, az idegrendszer és a keringési rendszer esetében fellépő problémákat.

Mielőtt bárki lekezelően beszélne róla, először próbálja ki, hiszen a lúgos víz hatása rendkívül összetett, aminek számos pozitív következménye van.

Author: admin