A megfelelő bikini felső megtalálása

Bikini felső

A kétrészes fürdőruha vásárlása sokaknak problémát okoz, mert az alsó- és felsőtestükre nem ugyanaz a méret felel meg. Szerencsére az utóbbi időben egyre inkább elterjedt, hogy a bikini felső és a bugyi vagy boxer külön is megvásárolható, így szükség szerint az egyik rész akár több számmal is nagyobb lehet, mint a másik.

Sőt, a színekkel és mintákkal is lehet játszani, mert így már nem kötelező, hogy a bikini felső és alsó ugyanabból a szettből származzon. Például, ha valaki szeretné a melleire fektetni a hangsúlyt, akkor választhat egyszerűbb, egyszínű bugyit és a bikini felső lehet mintás, színes, sőt, akár fodros is.

Továbbá, az arányokon is lehet optikailag javítani, ha a nagyobb melleket és a keskeny csípőt egy visszafogottabb melltartó és hangsúlyosabb, feltűnőbb alsórész ellensúlyozza. Tehát érdemes élni a fürdőruha részeinek külön-külön történő beszerzésének lehetőségével, mert esetenként sokkal jobb hatást lehet elérni, mint a szettekkel és így Ön is komfortosabban érezheti magát a strandon, nyaralás közben.

Author: admin