A mosható babzsák kutya fekhely ellenáll a körmök támadásának

Kutya fekhely
Kutya fekhely

Kis cicák vagy nagy kutyák, a babzsákfotelek kényelmét a házi kedvencek is nagyon hamar felfedezik. Azért, hogy ők is élvezhessék a babzsákok kényeztetését – és neked is megmaradjon a kedvenc foteled – a Huppanjbele webáruházból már különböző méretben cica és kutya fekhely is rendelhető. A babzsák párnák dédelgetése miért csak a gazdik kiváltsága legyen?

A cica és kutya fekhelyek annyiban különböznek a Te babzsákodtól, hogy anyaguk különösen strapabíró, hogy a körmök és karmok támadásainak is ellen tudjanak állni. Olyan vízálló anyagból készülnek, amik kül- és beltéren egyaránt használhatóak, és a szőr sem tapad rájuk.

A Huppanjbele webáruház cica és kutya fekhely kollekciójában 18 színből, és különböző méretekből választhatod ki kedvenced új ágyát. Könnyű lesz, és egyszerűen tisztán tudod majd tartani. A töltőanyag rugalmasságának köszönhetően megkíméli a kutyusokat az öregkori ízületi fájdalmaktól, órákig tudnak majd rajta nyugodtan heverészni. Ha készletről választasz párnát, akkor 10% kedvezménnyel, azonnal kiszállítjuk.

Ha rendelés előtt bizonytalan vagy, akkor kérj tanácsot, és minden segítséget megkapsz. A mosható babzsák párnák a Te dolgodat is megkönnyítik, és házi kedvenced sem fogja kutyául érezni magát.

Author: admin