A reklámtoll mindig használatban van

Reklámtoll
Reklámtoll

Hányszor megtörtént már, hogy a hivatali ablak előtt áll valaki és nem talál semmilyen írószerszámot, amivel kitöltse a típusnyomtatványt. Bosszantó dolog tud lenni, hiszen szinte mindenki zsebében ott lapul valahol egy reklámtoll. A reklámtoll egyre gyakrabban felhasznált figyelem felkeltési módszer, mert ez az egyik olyan ajándék, amit bárki szívesen elfogad.

Ezen kívül, az előállítása is roppant egyszerű, nem túlságosan költséges. A reklámeszközök elkészítésében nagyon fontos a diszkréció, ugyanis nem az a lényeg, hogy mindenáron figyelmet keltsen, hanem egy jól célzott logóval vagy szlogennel az emberek fejébe vésődjön.

A reklámtoll nem biztosít túl nagy emblémázási felületet, ezért az átadni kívánt üzenet velős kell legyen. Gyakran elfogadott megoldás, hogy csupán a cég logóját festik a reklámtoll felületére. Szerencsére az írószerszámokat és irodai eszközöket még mindig sokan használják, tehát bármelyiket választani lehet emblémázás céljából. Gondolják végig, mennyire hatékony lehet egy ilyen reklámajándék!

Author: admin