A Sands Alive homok remek mókát ígér

Sands Alive homok
Sands Alive homok
Sands Alive homok

A gyerekek egyik kedvenc időtöltése a homokozást, de az év nagy részében kénytelenek nélkülözni ezt a szórakozási lehetőséget, mert az időjárási viszonyok nem megfelelőek ehhez. Ugyanakkor már erre is létezik alternatíva, ugyanis a számos Sands Alive homok szett révén, már bent is nyugodtan lehet építkezni, gyúrni, tapasztani.

Homok a lakásban?! Túl hajmeresztően hangzik? Ne aggódjon, mert a Sands Alive homok nem ugyanaz, ami a játszótereken található! Ez egy természetes anyagokból készülő modellező homok, ami nem szárad ki és nagyon egyszerűen letakarítható a ruhákról, földről és a szőnyegről is.

Így, ha a játék hevében nemcsak a készletekhez kapható tálcán és/vagy asztalon lesz Sands Alive homok, akkor néhány mozdulattal újra tisztává varázsolhatja a gyereket és a szobát is. Jól hangzik? Akkor keresse fel a jatekotthon.hu webáruházat és ismerkedjen meg a Sands Alive homok megannyi változatával! Választhat kimondottan lányos vagy fiús szettet, de ha több különböző nemű gyerkőc van a családban, akkor találhatnak köztes megoldásokat is.

Author: admin