A szolizás csak egy része a barnulásnak

Szolizás

Rengetegen panaszkodnak arra, hogy nem képesek eléggé lebarnulni. Amennyiben Te is ebbe a csoportba dolgozol, mindenképpen olvasd el ezt a cikket! Az egy dolog, hogy mennyi időt töltesz szolizással, de mással is rá lehet segíteni a barna bőrre. Magyarországon még viszonylag kevesen ismerik azokat a kozmetikumokat, amelyek a Hollandimpex weboldalán kaphatóak. Például a bronzosító elmélyíti a megszerzett barna színt, ezért mindenképpen érdemes vele próbát tenni.

További előnye, hogy hidratálja a bőrt, ezért nem kell annyira tartanod a fény öregítő hatásától. Megrendelheted egy olyan változatát, ami képes eltüntetni a narancsbőrt. Ennek köszönhetően, nem kell szégyenkezned az apró gödröcskék miatt. Mással is próbálkozhatsz, ha igazán jól akarsz kinézni a fürdőruhában. A szoláriumozás előtti krém felkenése se maradjon el, amennyiben tartós barnaságra vágysz. Az E-vitamin és az anti-aging hatóanyag fiatalító hatással bír, ezért a bőröd nagyon hálás lesz érte. A kókusz- és dióolaj védelmet biztosít az irritáció ellen.

Az aloe vera is nagy segítséget nyújt a szoláriumozás után. Természetesen mással is kezelheted a bőrödet, hiszen a honlap kínálata hatalmas. Az új kiszerelésben megvásárolható Tahnee Extandit hidratáló hatással rendelkezik. A benne lévő hibiszkusz fiatalítja a bőrt. A CoQ10 bőrfeszesítő, így felveszi a harcot az öregedés ellen. A krémben még akai bogyó is van, ezért még egy érv szól a kipróbálása mellett. Ejtsünk szót még arról, hogy az önbarnító krém remekül használható, ha kreol bőrre vágysz.

Mással nem érdemes próbálkoznod, ha igen látványos eredményt szeretnél. A kozmetikumot egyenletesen vidd fel a bőrödre, különben foltos leszel tőle. Nem árt, ha előtte bőrradírozással távolítod el az elhalt hámsejteket. Azt a változatát vedd meg, amiben bronzosító hatóanyagok találhatóak! Nézz körül a kínálatban abban az esetben is, ha inkább mással szeretnél próbálkozni a bőröd megszépítése érdekében! A színárnyalatot fokozó termék viszonylag újnak számít a piacon, de ez semmit sem von le az értékéből.

Author: admin