Az ablakmosó ragyogó szélvédőt eredményez

Ablakmosó folyadék

Mindegy merre járunk és milyen évszakban, mert a szennyeződések a szélvédőn ugyanolyan kellemetlen tudnak lenni. Viszont a kiváló ablakmosó folyadékot azért találták fel, hogy ezeket a kellemetlenségeket egyetlen mozdulattal elhárítsa.

A szélvédőre spriccelve, menet közben hatékonyan eltávolítja a különféle szennyeződéseket az ablaktörlő segítségével. Még a rászáradt zsíros foltok miatt sem kell megállni, hogy kézzel távolítsuk el. Sokkal egyszerűbb hagyni, hogy az ablakmosó végezze a munkáját. Ügyeljünk rá, hogy mindig legyen a tartályban, mert a szélvédőre telepedő por nagyon sokat ronthat a vezetés élményéből és ha szárazon használjuk az ablaktörlőt, akkor mély karcokat ejthet a felületen.

Az ablakmosó télen is jó szolgálatot tesz, mivel olyan adalékanyag van az összetételében, ami meggátolja a jegesedést, ezért a pára és a nedvesség nem fog ráfagyni az üvegre. Sokkal kevesebbet kell a jégkaparóval bajlódni indulás előtt, az ablakmosó folyadéknak hála. Az összetételével véd a vízkő ellen is, ezért nem dugulnak el tőle a fúvókák.

Author: admin