Az Acana kutyatáp több változatban is megvásárolható

Acana kutyatáp
Acana kutyatáp

Sokan úgy gondolják, hogy négylábú barátainknak is tökéletesen megfelel a házi koszt. Ez azonban nem feltétlenül igaz. A kutyáknak ugyanis más igényeik vannak, mint nekünk, embereknek.

Az Acana kutyatáp azonban tartalmazza mindazt, amire egy életerős, boldog kutyának valóban szüksége van. A kutyák emésztőrendszere a ragadozó életmódhoz specializálódott, ezért az állati eredetű táplálék feldolgozását képes véghezvinni.

Ugyanakkor szüksége van bizonyos mennyiségű rostra, vitaminra és ásványi anyagokra is. Az Acana kutyatáp gyártói ezzel tisztában vannak, és hosszú évek kutatómunkája során fejlesztették ki a jelenlegi kínálatukat. A kutyákat testméretük és koruk szerint is érdemes osztályozni, hiszen más-más igénye van egy kistestű állatnak és más a nagynak.

Ugyanígy a fiatal kutyusoknak is vannak speciális igényeik, idősebb korban pedig megint másfajta táplálékra van szükségük. Az Acana kutyatáp több változata is ismert, amely speciálisan kölyökkutyáknak lett kifejlesztve. De találunk felnőtt és idős kutyák számára gyártott tápokat is.

Author: admin