Az Apple táblagépek erősek és sokoldalúak

Apple táblagépek

A tableteket sokáig nagy vita övezte, hogy tulajdonképpen mivel többek egy okostelefonnál a nagyobb kijelzőjükön kívül. Az Apple táblagépek sikere vitathatatlan, ezzel pontot is tettek a vita végére. A cég dizájnerei rendkívül jó munkát végeztek az iPad-el, de ez igaz úgy általában az összes Apple termékre, mivel nagyon sok energiát fordítanak a készülékek megjelenésére, ami meg is látszik a végeredményen.

De mit sem érnének az Apple táblagépek a szépségükkel, hogyha nem tudják felvenni a versenyt a többi tablet gyorsaságával! Viszont, ezen a téren ismét megmutatkozik a mérnöki bravúr, mert ebbe a penge vékony eszközbe sikerült beleszuszakolni egy igazi erőművet.

Az átlag felhasználó ebből csak annyit fog érezni, hogy gyorsan megnyílnak az alkalmazások és pillanatok alatt betöltődik a Facebook, de az Apple táblagépek tervezői munkákra is alkalmasak, amivel igen magas hardveres támogatást igényelnek. Ezeket pedig általában asztali számítógépeken szokták végezni. Sokkal elegánsabb és praktikus megoldást jelentenek az Apple táblagépek egy munkahelyen, mint a robosztus asztali számítógépek.

Author: admin