Az Arizer Solo egy hordozható vaporizátor

Arizer Solo
Arizer Solo vaporizátor

Folyamatosan fejlődő világunkban szinte naponta jelennek meg olyan használati tárgyak, amelyek jelentős mértékben megkönnyítik mindennapi tevékenységeinket. Ezzel párhuzamosan sorra jelennek meg olyan érdekes „szerkentyűk” is, amelyek szintén a mi kényelmünket, kényeztetésünket szolgálják. Az Arizer Solo egy eléggé új „csodabogár”, ami lényegében a szenvedélyes dohányosok számára kifejlesztett kézi vaporizátor.

A készülék, használatának könnyítésére LED kijelzőkkel van ellátva, és a rajta található skáláról minden fontos adat leolvasható, többek között a hőmérséklet vagy a töltöttségi szint is. Továbbá az Arizer Solo vaporizer olyan hőmérsékletszabályzóval van felszerelve, aminek a segítségével beállítható a gőz vastagsága is.

Az Arizer Solo 1 perc alatt üzemképes és egy töltéssel akár másfél órát is képes üzemelni. Az eszköz maximális hevítési foka 210 Celsius fok, azonban ez a hő a külső felületen egyáltalán nem érzékelhető, nyugodtan megfogható használat közben is. A vaporizátor automata kikapcsolási funkcióval rendelkezik.

Author: admin