Az eredeti Pandora nyaklánc felismerése

Pandora nyaklánc

A márka nagy népszerűségnek örvend az egész világon. A Pandora nyaklánc viselője mindig magabiztos és elegáns lehet. Az üzletekben egyedi, kézzel készített darabokat is találhat.

Minden egyes eredeti ékszeren a származási jelzését is megtalálhatja. Ezáltal biztos lesz abban, hogy nem egy hamisítványt vásárolt meg. Napjainkban egyre több hamisított darabbal találkozhat. Nagyon fontos, hogy megfelelő helyen, vagyis üzletben válogasson ezek között. A nagyobb méretű kiegészítőkön, a 2008-as év óta megtalálható a vállalat logója, amely egy O betű koronával díszítve. Viszont a kisebb felületűekre ez nem jegyezhető fel. Ebben az esetben egy ALE felirat található rajtuk. A Pandora nyaklánc sterling ezüstből, 14 vagy 18 karátos arany felhasználásával készül.

Választhat még medált is hozzá, így az még jobban feldobhatja az adott darabot. Díszíthetik különféle drágakövek, gyöngyök egyaránt. A Pandora nyaklánc többféle méretben kapható az üzletekben, ezáltal könnyen kiválaszthatja azt, amelyiket szeretné hordani a mindennapokon.

Author: admin