Az MP Rotator mérföldkő az öntözés terén

Mp rotator

Az öntözéstechnika világa folyamatosan produkál újabb és újabb, hasznos eszközöket, amelyek még könnyebbé és szabályozhatóvá teszik a növényzet vízellátásának biztosítását.

Az amerikai fejlesztésű MP Rotator olyan locsolás-technikai megoldásokat vonultat fel, amelyek igazán korszakalkotó megoldásnak bizonyulnak. A víztakarékosság jegyében, a szórófejek nemcsak a szórási távolság tekintetében szabályozhatóak, hanem a szórási szög is állítható. Ezzel gyakorlatilag állítható, hogy milyen területeken ne locsoljon az MP Rotator szórófej. Például, ha egy járda mellé telepítjük a fejet, okkal várjuk el, hogy a járdát ne locsolja, mivel azzal a közlekedést akadályozza. Csupán a járda melletti zöld területet szeretnénk öntözni.

Ezt képes megoldani az MP Rotator úgy, hogy állítható a szórási szögtartomány 90 foktól akár 210 fokig, de természetesen létezik olyan változat, ami teljes kört is képes öntözni. Mindig az igényeknek megfelelően érdemes kiválasztani a kiszemelt terméket. Most kedvezményes áron juthat hozzá az MP Rotator termékekhez a kertesontozes.hu webáruházban.

Author: admin