Az NKH vizsga elérhető árgaranciával

Hasznos tanfolyamok

Nehezen fogunk munkát találni, hogyha képesítés nélkül böngésszük az álláshirdetéseket. Sajnos csak kevesen tehetik meg, hogy válogassanak a munkahelyek közül.

Más a helyzet, amikor szóba kerül az NKH vizsga. Akár többfélét is elvégezhetünk ebből és így szépen sorban meg fognak nyílni előttünk a lehetőségek. Mivel gépcsoportokra van osztva, ezért ki kell választanunk azt, amelyiket szeretnénk elvégezni. Két nagy csoportot különböztetünk meg. Az egyik az önjáró munkagépek csoportja, a másik pedig a földmunkagépekre vonatkozik.

Az NKH vizsga után reptéri chatering járműkezelők is lehetünk. Az autódaru kezelése sem lesz akadály, aminek a lánctalpas változatát is kezelhetjük az NKH vizsga elvégzésével. A földmunkagépek kategóriájába beletartoznak a lánctalpas kotrók, a hidraulikus rakodók, de a hulladékgyűjtő gépek is.

Ha a leendő munkakörünk kiterjed a targoncavezetésre is, akkor ez a fajta tanfolyam is a rendelkezésünkre áll a Transzport Studiumnál. Az NKH vizsga kizárólag gyakorlati részből áll, miután meg fogjuk kapni a hatóság által kiállított gépkezelő jogosítványt.

Author: admin