A biztonsági heveder megvédi az eséstől

Biztonsági heveder

Alpintechnikai munkálatok esetén, a legkisebb hiba is az egészségünkbe vagy rosszabb esetben az életünkbe kerülhet. A balesetek megelőzésében a biztonsági heveder fontos helyet foglal e,l mivel meggátolja, hogy bármilyen hiba esetén leessünk a magasból.

5700 forintos ártól már vásárolhat tőlünk egyet, ráadásul vannak nagyon kényelmes darabjaink is. Mindegyik termékünk a megfelelő anyagból készült, nagy szakítószilárdsággal, kiemelkedő teherbírással és UV-álló fonallal az öltéseknél, mindez kontrasztos színben, hogy könnyebb legyen ellenőrizni. A legtöbb biztonsági heveder ergonomikus kialakítású, hogy kényelmesebb legyen a használatuk és lélegző, antibakteriális anyagból vannak.

A csatok rozsdamentesek, a gyűrűk pedig különleges alumíniumból vannak. Most akciósan is Öné lehet egy olyan biztonsági heveder, amelyik mászáshoz, ereszkedéshez, mentéshez és kötéltechnikával is használható, de személyi leesés-védelmi funkciója mellett, munkahelyzet beállítóként is alkalmazható. Tegyen meg mindent a biztonsága érdekében a munkában!

Author: admin