Borzos a kutyája? Itt az ideje megnyírni

Oh My Dog kutyakozmetika
Oh My Dog kutyakozmetika

Ha új fazont szeretne szabatni a kutyus bundájának, de nincs kedve amatőr fodrásszal kísérletezni, bízza a profikra a dolgot! Az Oh My Dog csapata, tapasztalattal a háta mögött, profi módon fazonra szabja kedvence szőrzetét, de mellette más szépészeti, kutyakozmetikai szolgáltatásokkal is a rendelkezésére áll. Foglaljon időpontot online és tapasztalja meg az Oh My Dog Boutique & Spa szolgáltatásainak színvonalát!

Kutyájára rá sem fog ismerni, úgy ki lesz csinosítva, hiszen gazdag eszköztár áll bárki rendelkezésére, hogy a kis kedvencek kényelmét és jó közérzetét szolgáljuk. Személyes konzultáció után, kiválaszthatja a fürdetést, a szőrzetbontást, a szárítást, a bunda lekefélését, nyírást és trimmelést, továbbá a szemek, fülek, karmok, tappancsok és kérésre a bűzmirigy kezelését is.

Az Oh My Dog munkatársai számára, a kliens érdeke az első, így mindent megteszünk, hogy kutyája ne csak egyszerűen jól érezze magát nálunk, de szoktatás után, otthonosan érezze magát nálunk. Az ember legjobb barátja ennyit megérdemel, cserébe az általa nyújtott szeretetért.

Author: admin