Ciklusbarát krém a menstruációs problémákra

Ciklusbarát krém
Ciklusbarát krém

A legtöbb hölgy nem örül annak, ha kevesebb mint 28 naponta jön meg a vérzése, mert így gyakrabban jelentkezik a menstruáció, ami zavaró lehet a mindennapi életben. Azzal sok nő nincs tisztában, hogy hormonproblémákra utalhat, amikor valami nincs rendben a ciklussal. Gyakran a progeszteron hiánya okozza a fent megemlített gondot, ezért a nőknek be kell juttatniuk ezt a hormont a szervezetükbe, a ciklusbarát krém útján. A készítménynek az alapanyagát természetes összetevők alkotják, ezért nem kell félnie a kellemetlen mellékhatásoktól.

A ciklusbarát krém egészen pontosan mexikói yam gyökérből készült, ami természetes formában is tartalmaz progeszteront. Ha a hölgyek elkezdik alkalmazni a krémet, akkor azt vehetik észre, hogy a menstruációjuk egyre később jelentkezik és szerencsés esetben beáll a normális 28 napra. Például, amikor valakinek folyamatosan 20 naponta jelentkezik, akkor tanácsos elvégeztetni a hormontesztet.

Szóba kell hoznunk azt is, hogy a ciklusbarát krém lassan oldja meg a fent felsorolt problémákat, hiszen nem erős, mesterséges hatóanyagok vannak benne. Ezáltal a nőknek először három hónapnyi alkalmazás után érdemes megvizsgálniuk, hogy milyen változást okozott a testük működésében a ciklusbarát krém. A hatások igen sokfélék lehetnek, hiszen számtalan pozitívummal rendelkezik a készítmény. A babára vágyakozó hölgyeknek is remek választás lehet a mexikói yam gyökérből készült szer, mert termékenyebbé válhatnak, a progeszteron fokozott termelődésének köszönhetően. Szerencsés esetben elmúlhatnak a hőhullámok és nőhet a libidó is.

A ciklusbarát krém a pajzsmirigy alulműködés esetében is előnyös lehet, tehát érdemes utánanézni ennek a problémának is. Érdemes még azt is megemlíteni, hogy a mióma és az endometriózis tünetei is mérséklődhetnek, a készítmény alkalmazásának hála. Ennek alapján tehát mindenképpen érdemes kipróbálni a ciklusbarát krémet, mert a nők csak nyerhetnek azzal, ha egyensúlyba kerülnek a hormonok. A hormonproblémákat nem szabad félvállról venni, mert hosszútávon negatív hatással lesznek a szervezetre nézve.

Author: admin