CSOK a következő szintlépéshez

Kedvező lakáshitel

Az életünkben folyamatos fejlődésen és szintlépéseken megyünk keresztül. Gyermekből felnőtté válunk, egyszerű felnőttből más emberekről gondoskodó szülővé.

Ezen az úton sok leküzdendő akadály áll elénk, amelyeknek része a megélhetés is, hogy megteremtsük a napi szükségleteinkre fordítandó összeget és legyen egy hely, amit az otthonunknak mondhatunk. Ez utóbbiban áll mellettünk a CSOK.

Az állam a többi támogatás és adókedvezmény mellett, a CSOK létrehozásával járul hozzá az egy vagy több gyermeket nevelő párok mindennapi nehézségeinek leküzdéséhez.

Minél többen vannak egy családban, annál több pénz vándorol ki a háztartásból havonta. Viszont az is előfordul, hogy az egykor megfelelő lakás, ház már kicsinek bizonyul, esetleg nem a sajátunk, de nincs lehetőség a temérdek kiadás mellett újat építeni, venni A CSOK maximálisan 10 millió forintos vissza nem térítendő támogatása és a hozzá kapcsolódó 15 millió forintos kedvezményes kamatozású hitel viszont jó alap lehet a következő szintlépéshez.

Author: admin