Dekoratív függönyök az intimszféra megőrzésére

függönyök
függönyök
Dekoratív függönyök

Ha nincs olyan szerencsénk, esetleg nem is vágyunk rá, hogy egy nagy telek közepén élhessünk, ahol senki nem zavar, akkor valamilyen módon szabályoznunk kell az utcán járókelők belátását a lakásunkba. Hiszen ki szeretne úgy enni, főzni vagy tévézni, hogy ismeretlenek figyelik közbe, nem beszélve arról, hogy ezeknél jóval kínosabb pillanatainkat is követhetik, ha nincsenek függönyök az ablakokon.

Persze jól tud esni, amikor reggel korlátlanul be tudnak jutni a napsugarak az otthonunkba vagy este a kanapéról is kémlelhetjük a csillagos eget, de még ezeknek a dolgoknak sem kell gátat szabni, ha a fényáteresztő függönyök közül válogatunk.

Vannak ezekből színes és mintás verziók, amelyek éppen eléggé akadályozzák a belátást, de a fény ugyanúgy be tudja ragyogni a lakást a jelenlétükben is, mint nélkülük. Este pedig, ha lekapcsoljuk a villanyt, akkor a csillagjegyeket is láthatjuk a függönyök áttetsző anyagán keresztül. Nem utolsósorban pedig, a függönyök esztétikai értékét is érdemes megemlíteni, hiszen nagyon szépen lehet ezekkel dekorálni bármilyen helyiséget.

Author: admin