Dixit társasjáték a képzelet kibontakoztatására

Dixit társasjáték

A könnyed időtöltés nem igényel nagy anyagi ráfordítást. A szombat esti kocsmázás vagy mozizás néha helyettesíthető valami otthoni szórakozással. Erre ad lehetőséget a Dixit társasjáték. A vicces, kreatív játék kibontakoztatja a résztvevők fantáziáját, ezért egyszerűen nem lehet megunni.

Nagyon jó hangulatot teremt, az este sikere garantált. 3-6 játékos játszhatja, ezért a kisebb család vagy a szűkebb baráti társaság kiválóan szórakozhat. A Dixit társasjáték teret ad a képzeletnek, így a játékosok kicsit el tudnak rugaszkodni az unalmas hétköznapoktól.

A gyönyörű kártyarajzok még inkább elmélyítik a játék sejtelmes világát. Gyerekek és felnőttek számára egyaránt szórakoztató, azonban ha csak felnőttek játsszák, lehetőség van a játékmenet nehezítésére. Az inspiráló kártyák, a jól kigondolt szabályok a már többféle tematikában megjelent Dixit társasjátékot az egyik legnépszerűbb termékké tették. Aki családjával, barátaival valami igazán tartalmas időtöltést képzel el, semmiképpen ne hagyja ki ezt a játékot!

Author: admin