Dr. Kárász Tamás remek szakember

Orrplasztika

Amennyiben úgy érzed, hogy az orrod vagy más testrészed nem elég formás, akkor érdemes Dr. Kárász Tamás plasztikai sebészt felkeresned. Ő olyan nagy szakértelemmel rendelkezik, hogy mindenre ismeri a leghatékonyabb megoldást. Dr. Kárász Tamás szolgáltatásai közé tartozik és igen népszerűnek számít az arcplasztika. A kisebb-nagyobb anti-aging beavatkozásokat még az ismert emberek is választják, hiszen sokan egyszerűen nem tudnak megbékélni az öregedés természetes folyamatával.

Természetesen számos olyan plasztikai beavatkozást választhatsz, amelyek segítenek szebbé és egységesebbé tenni a megjelenésedet. Azok például, akik kisebb mellekkel születtek, választhatják a mellimplantátumot. Dr. Kárász Tamás azt mondja, hogy a hölgyek főként alapműtétek miatt keresik fel a rendelőt. A legtöbben 20 évvel ezelőtt inkább has-, orr- vagy mellplasztikát igényeltek. Manapság megnőtt az arcon végzett beavatkozások száma. Ezek közül is a nők a természetes hatást nyújtó változatokat részesítik előnyben.

Dr. Kárász Tamás elmagyaráz minden tudnivalót

Az arcplasztika, latin nevén rhytidectomia, olyan eljárás, ami az öregedés jeleit próbálja eltűntetni a nyakon és az arcon. A műtéti beavatkozás során, Dr. Kárász Tamás ellazítja az arcbőrt, ami az idő múlásával megereszkedik. Ezt követően az orr és a szájzug közötti hajtásvonalakat mélyíti. A felesleges nyaki zsírt és a laza bőrt, amit dupla tokának is szoktak nevezni, a doktor úr megfeszesíti az eljárás végére. Természetesen semmilyen fájdalomtól nem kell tartani, hiszen az egész beavatkozás altatásban történik.

Az arc fiatalos kontúrjának az elveszítését számos tényező kiválthatja. Egyrészt lehet örökletes tényező, másrészt előidézheti a bőr elvékonyodása és az arc zsírtartalmának elveszítése. Idesorolható még olyan külső tényező is, mint a gravitáció, a dohányzás, a Nap által okozott erős sugárzás, valamint a stressz. Dr. Kárász Tamás orrplasztikával is foglalkozik, ami szintén igen népszerű választás a hölgyek körében.

Hogyan zajlik az orrplasztika és mi a menete?

Téves nevén sokszor hívják a betegek orrműtétnek, azonban a kettő nem ugyanaz. Ha az orr arányainak vagy formájának megváltoztatásáról van szó, ami javítja az arc harmóniáját, akkor az orrplasztika elnevezés a helyes. Viszont, ha valamilyen egészségügyi problémából fakadó beavatkozás szükséges a légzőszervnél, akkor beszélhetünk orrműtétről. Az orrplasztika előtt az orvos meghallgatja a pácienst, hogy miért szeretne belevágni az átváltozásba és elmagyarázza, hogy milyen lehetőségei vannak.

Megvizsgálja az orr jelenlegi formáját, majd egy számítógépes program segítségével megtervezi az új kinézetét. Sokan nem tudják, de az orrplasztika nemcsak a légzőszerv külső kinézetét változtatja meg, de a szerkezeti hibákból eredő légzési nehézségeket is korrigálja. Ha szeretnéd, hogy az orrod szimmetrikusabb legyen, jobban illeszkedjen az arcod formájához, akkor bátran keresd fel az orrspecialista.hu weboldalt! Itt minden olyan információt megtalálhatsz, ami a plasztikai beavatkozásokkal kapcsolatos.

Author: seditor