Egy igazi páncél a kültéri fa festék

Kültéri fa festék
Kültéri fa festék
Kültéri fa festék

Abból adódóan, hogy a fa, mint építőipari alapanyag egy igen könnyen megmunkálható összetevő, számos helyen alkalmazzák azt nagy örömmel. Ezzel nincs is semmi gond egészen addig, amíg a természet erői nem érik közvetlenül. Amikor ez megtörténik, akkor komoly gondot kell fordítani a védelemre. Ebből a megfontolásból szerezzük be azt a kültéri fa festék kivitelt, ami felhordva a felületre valódi páncélként viselkedik.

Legyen az lépcső, kerítés, kapu vagy bármilyen más elem, csak annyi a dolgunk, hogy kiválasszuk a leginkább megfelelő színt és nekilátunk a mázolásnak. Mielőtt ezt megtennénk, fordítsunk figyelmet az előkészületi munkákra is! A kültéri fa festék csakis zsír-, illetve pormentes és teljesen sima felszínre kerüljön.

Gyakran szükség lehet némi glettelésre a meglévő részek tömítése végett, majd jöhet a csiszolás. Amint mindez megvan, a kültéri fa festék legalább 2 rétegben legyen felkenve. A végeredmény egy sajátos fényű és igazán tartós bevonat, ami a káros sugárzás ellen, de a nedvesség roncsoló hatásaitól is véd.

Author: admin