Egzotikus utak különféle elvárások szerint

Egzotikus utak
Egzotikus utak

Idén szeretnének kicsit szakítani a hagyományokkal és a megszokott tengerparti utazás helyett, egy nagyon különleges nyaraláson részt venni? Akkor keressék fel az airtourist.hu weboldalt, ahol csokorba gyűjtve találhatják meg az egzotikus utak helyszíneit!

Nagyszerű ajánlatok várják a kalandvágyókat, a luxust és az egzotikumot keresőket, illetve a természet és állatimádókat egyaránt. Személyre szabott egzotikus utak sorakoznak Fidzsi, Maldív szigetek, Mauritius és a Karib szigetvilág luxusába.

Azoknak, akik kicsit közelebb szeretnék átélni az igazi fényűzést, megcélozhatják akár az Emirátust, Ománt és Polinéziát is. A kalandkedvelőknek hajózás, az érdekes szállások és a szörf tanfolyam lehetőségeit élhetik át külön-külön, de akár kombináltan is.

Az igazi természetbarátok pedig egzotikus utak címszó alatt az elefánttábor, a gorilla-les, a szafari, a sarki fény, a kutyaszánhúzás vagy a bálna-les nyújtotta felejthetetlen élményeket élhetik át. Válasszon igényei szerint és az Air Tourist utazási iroda, a valaha volt legjobb nyaralást szervezi meg az Önnek!

Author: admin