A fehérjés palacsinta laktató finomság

Finom és nagyszerű desszert

Egyesek szerint azért nehéz egészségesen élni, mert az ehhez való ételek drágák. De akik ezt mondják, azok valószínűleg nem akarnak változtatni az életmódjukon, hiszen a fehérjés palacsinta olcsó és egyszerű. Nem kell mesterszakácsnak lenni hozzá, hogy reggel megadja a napnak a kellő löketet.

Többek között ez is az az étel, amelyet előszeretettel fogyasztanak sportolók a rizs és a csirkemell mellett, mivel alacsony a szénhidráttartalma, viszont ahogy a nevéből következik, a fehérjés palacsinta tele van az izomnöveléshez elengedhetetlen fehérjével.

A darált zabpehely, a tojás és a fehérjepor olyan összetevők, amelyek garantálni fogják az étel sportosságát. Viszont nem csak sportolóknak ajánlott, hanem mindenkinek, aki most kezd szemezgetni a tudatos táplálkozás rejtelmeivel.

Néhány alapvető élelmiszer szükséges hozzá, ami szinte minden háztartásban jelen van, és a többit sem nehéz beszerezni a fehérjés palacsinta elkészítéséhez. Más alapvető élelmiszerek bevitelét pedig érdemes csökkenteni, úgy, mint a cukros vagy a lisztes ételek.

Author: admin