Foresto nyakörv 70 cm a nagyobb testű kutyáknak

Foresto nyakörv 70 cm

A különböző élősködök kifejezetten szeretnek az állatok bőrén, szőrében megtelepedni. A Foresto nyakörv 70 cm méretben a kellemetlenkedő bolhákat és a nem ritkán betegségeket terjesztő kullancsokat tartja távol.

Ez a két parazita roppant szívós a szó szoros és átvitt értelmében egyaránt, ezért mindenképpen olyan szerekkel és eszközökkel kell fellépni ellenük, amelyek úgymond megtörik az ellenálló képességüket. A Foresto nyakörv 70 szabadalmaztatott eljárás segítségével fejti ki hatását, ami akár 8 hónapon is biztos védelmet nyújt. Természetesen minden kutyatartónak fontos, hogy ez a védelem ne kerüljön a kedvence egészségébe. Ezt a nyakörvet teljes biztonsággal viselheti az állat éjjel-nappal, hiszen nem árt neki, nincsenek mellékhatásai.

A Foresto nyakörv 70 cm kivitelezésben a nagyobb kutyusoknak ideális, amit úsztatáskor, fürdetéskor sem kell levenni. Hihetetlen, hogy egyszeri felhelyezéssel milyen hosszú időre biztonságban tudhatjuk a kutyát a kullancsoktól, bolháktól és bolhalárváktól. Megrendelhető akár most is a barzoo.hu webáruházból.

Author: admin