GKI igazolvány összevont tanfolyamon

GKI igazolvány
GKI igazolvány

Az, aki autóbuszt és tehergépkocsit is szeretne vezetni, le kell tegyen egy kiegészítő vizsgát, ugyanis a jogosítvány erre nem elég. A GKI igazolvány felmutatása mindkét kategóriára szükséges. Külön is le lehet tenni a vizsgát, viszont aki szeretne egy remek kedvezményben részesülni, annak érdemes egyszerre vizsgáznia mindkét kategóriára.

Nemcsak azért, mert olcsóbb lesz a tanfolyam, hanem mert a munkaerőpiacon is dupla eséllyel fog tudni elhelyezkedni. Mindig jobban keresik azokat az embereket, akik több dologhoz is értenek. Az pedig, hogy Önnek autóbuszra és tehergépkocsira is megvan a GKI igazolvány, csakis az előnyére válhat.

A biztos tudás érdekében korszerű szimulátorokon is gyakorolnak a résztvevők, elvégre a közúti baleseteket mindig jobb megelőzni. A sikeres teljesítés feltétele az, hogy a vizsgát elvégezze. Mindegyik modult teljesítenie kell annak érdekében, hogy megkapja a GKI igazolványt, és dolgozhasson. Jelentkezne? Akkor kattintson az oldalunkra, és iratkozzon fel a következő képzésünkre!

Author: admin