Gondoskodjon otthona biztonságáról hőkamera segítségével!

Hőkamera
Hőkamera

Megtörtént már Önnel, hogy a baj bekövetkezte után azt kívánta, bárcsak megelőzhette volna azt? Saját lakása, munkahelye biztonságát, egy bárki által használható hőkamera segítségével ellenőrizheti. A www.bruel.hu honlapról kedvező áron csúcsminőségű infravörös képek készítésére alkalmas készülékeket rendelhet, de akár bérelhet is.

Az új Ti200, Ti300, és Ti400-as modellek a LaserSharp automatikus fókuszáló és IR-OptiFlex fókuszáló rendszerének köszönhetően nem kell attól félnie, hogy egy esetleges pontatlan fókusztávolság manuális beállítása után, a hibás hőmérsékletmérés következtében nem sikerül beazonosítani, például villamosság kötési hibákat, egy hőszigetelési hiányt falbontás és fúrás nélkül, lapos tetőszerkezetek vízzel telített szigetelését.

Az infravörös képhez szöveges vagy hangjegyzetet is készíthet, de a SmartView Mobil-alkalmazással a hőkamera által rögzített adatokat már a helyszínről tovább küldheti, egy memóriakártya segítségével pedig könnyen átmásolhatja a számítógépére. Előzze meg időben a veszélyt!

Author: admin