Gőzt nem fúj ki ez a párásító készülék

Katica párásító

Napjainkban annyi párásító eszköz közül lehet választani, hogy tényleg nem egyszerű megtalálni azt a fajtát, amelyik teljes mértékben ki tudja elégíteni az igényeket. Mivel a nedvesítő betétes párásító készülék a modernebb, profibb és hatékonyabb változatok közé sorolható, a lakás- és háztulajdonosok előszeretettel veszik meg.

Ez a párásító készülék a természetes párolgás elvén működik. A gép egy ventilátor segítségével a szoba levegőjét egy antibakteriális nedvesítő betéten szívja keresztül.

A betét a tartályból aztán felszívja a vizet. Az adott helyiség levegője ezen a nedves rétegen keresztülhalad és felveszi a nedvességet. Mivel ez a párásító készülék a hideg levegős párásító elvre alapszik, ezért az sohasem forralja fel a vizet és nem fúj ki gőzt.

A nyári időszakokban rendkívül hasznos a nedves betétes párásító, hiszen nem befolyásolja a szoba hőmérsékletét és a bútorokra sem káros a kicsapódott gőz. Egy ilyen párásító készülék megrendelhető a szellozoshop.hu internetes áruházból, ahol még megvehető az álló ventilátor és a hővisszanyerős szellőztető is.

Author: admin