Grenadine szirup a finom koktélokhoz

Grenadine szirup

Igen kedveltek a kevert italok, a koktélok az emberek köreiben, hiszen ezek sajátos, különleges ízzel rendelkeznek és elmondhatjuk, hogy nincs két egyforma. Ezeknek az italoknak az elkészítéséhez jó választást jelent a grenadine szirup, amit 1 literes kiszerelésben vehet meg a gourmania.hu webáruházból. Összetevői között szerepel cukor, gyümölcslé (gránátalma 4%, narancs 3%, málna 2%, citrom 1%), víz, citromsav, aromák, színezék.

A grenadine szirup Olaszországból származik, tehát a tökéletes minősége mindenképpen garantált. Érdemes beszereznie ezt a szirupot, főleg ha gyakran fogad vendégeket, akiket koktéllal kínál, de abban az esetben is jó, ha pusztán a saját örömére iszogat meg néha egy-egy kevert italt.

A grenadine szirup felhasználásával előállított koktél akkor is jó választás, ha egy romantikus estét szeretne eltölteni élete párjával otthon, meghitt légkörben. Nem kerül sokba a grenadine szirup a webáruházban, hiszen igazán kedvező az ára. Nézzen be ide és válogasson a különlegességek közül!

Author: admin