Gurulós állványok vakoláshoz, festéshez

Praktikus gurulós állványok
Praktikus gurulós állványok
Praktikus gurulós állványok

A nagy belmagasságú terek esetében, a leggazdaságosabb megoldást az ideális állványzat kiválasztása jelenti. A biztonságos alkalmazás érdekében, fontos betartani a gurulós állványok használatának a feltételeit. Elsősorban sík talajra van szükség, amin stabilan összeszerelhető az állványzat.

Hogyha szükség van rá, akkor használjunk kitámasztókat, fali rögzítéseket vagy ellensúlyokat. Ezekkel a módszerekkel garantálható a gurulós állványok stabilitása.

A kerekek speciális kialakítása lehetővé teszi, hogy akár lépcsőzetes terepen is használjuk. Ez a menetes állíthatóságnak köszönhető. Minden kerék saját fékkel van ellátva.

Nem mindegy, hogy egy adott feladathoz milyen modellt választunk, ezért fel kell mérnünk a terep minőségét, mert ezen múlik többek között a gurulós állványok terhelhetősége. Az oldalfali munkák során nagyszerű segítséget jelentenek ezek a remek szerkezetek, de a nagy belmagasságú belső terekben szintén előnyösnek számít a használatuk. A modulos állványrendszer miatt, multifunkcionális terméknek számít.

Author: admin