Gyógyászati eszközként is bevethető az infraszauna

Infraszauna kabinok

Kínzó fájdalom gyötri az izmait és ízületeit, szinte már mindent megpróbált, de eddig sajnos még nem találta meg a tökéletes gyógymódot? Próbálja enyhíteni a fájdalmát az infraszauna segítségével! A meleg jótékony élettani hatása már évezredek óta bizonyított, az infraszauna pedig a tökéletesség szintjére fejlesztette azt.

Mivel szaunázás közben megemelkedik a testünk hőmérséklete, így felgyorsul a vérkeringésünk, ezáltal több oxigén kerül a szervezetünkbe. Ha gyulladással, esetleg lassan gyógyuló sebekkel küszködik, az oxigén hamarabb jut el a kezelendő helyre, ezáltal gyorsabban elkezdődhet a gyógyulási folyamat.

Az a bónusz pedig, hogy eközben a bőrünk is szépül, már igazán csak hab a tortán. Talán nem is tudatosul bennünk, hogy az infraszauna kabinjába belépve azonnal elpárolog belőlünk a stressz, így a kellemesen eltöltött félóra után, testben és lélekben egyaránt felfrissülhetünk. A nehéz, fárasztó munkanap után hazatérve, kapcsoljuk be a pompás berendezést, dőljünk hátra és felejtsük el minden gondunkat-bajunkat!

Author: admin