A gyors vízszivattyúzás szükségszerűsége

Vízszivattyúzás

Legyen szó akár egyszerű csőtörésről vagy éppen a drasztikusabb időjárás következményeiről, tény, hogy a vízzel megtelt pince, esetleg lakás hatalmas anyagi károkkal jár. Ha azonban már bekövetkezett a baj, fontos, hogy ezt mihamarabb orvosoljuk, hiszen minél tovább áznak a falak, a későbbiekben annál magasabb kárértékkel számolhatunk.

Ilyenkor szükséges tehát a gyors vízszivattyúzás leszervezése, mindebben pedig a Duguláselhárítás Expressz szakavatott munkatársai tudnak a leginkább segítségére lenni. Ezen cég ugyanis a korszerű és megbízható felszereléseknek köszönhetően, záros időn belül képes eltüntetni a felgyülemlett vízmennyiséget, arról nem is beszélve, hogy a vízszivattyúzás akár a nap huszonnégy órájában is igényelhető.

A Pest megye területén non-stop hívható szolgáltató egy 1000 liter/perc teljesítményű, benzines Honda szivattyúval rendelkezik, amely óránként átlag 60 000 liter vizet is el tud távolítani – ez persze függ a szállítási távolságtól és magasságtól is. A vízszivattyúzás mellett a Duguláselhárítás Expressz példának okáért a csatornahálózat kamerás kivizsgálását és az árkok tisztítását is vállalja, amelyet egyébként tagadhatatlanul előnyös igényelni így, a tavaszi áradások előtt. Tény ugyanis, hogy a megfelelően karbantartott árkokban könnyebben halad a nagyobb vízmennyiség is, ezáltal pedig a lakás elázása, illetve a majdani vízszivattyúzás is elkerülhető. De ugyancsak aktuálissá válhat a szolgáltatás igénylése, ha (rosszabb esetben) például árvízveszélyről beszélünk. Ilyenkor értelemszerűen nagyon fontos a megelőzés és az előrelátás, ahogyan az esetleges vízszivattyúzás kérdésének mihamarabbi letisztázása is.

Author: admin