Gyorsabb adatátivtel Type-C kábellel

Modern Type-C kábel
Modern Type-C kábel
Modern Type-C kábel

A legtöbb modern készüléket már ilyen csatlakozóval látnak el a különböző gyártók. A Type-C kábel számos előnye ismert. Sokkal könnyebb csatlakoztatni egy adott eszközhöz a szimmetrikus kialakítás miatt.

Gyorsabb adatátvitelre képes és a gyorstöltés is lehetséges a használatával. Ez egy olyan kiegészítő, ami mindennap előkerül, hiszen rendszeresen tölteni kell a telefonokat, hogyha nem szeretnénk, hogy reggelre lemerüljön. Ezért a gyári tartozékok előbb-utóbb el fognak használódni.

Ezek közé tartozik Type-C kábel is, ám a smartdiszkont.hu kínálatában kiváló minőségű darabokat találhatunk, amelyek bizonyos tekintetben talán még jobbak és praktikusabbak is, mint az eredetiek. A szövetborítás ellenállóvá teszi a Type-C kábelt, így az nem fog idő előtt megszakadni.

A lapos változatok nem gabalyodnak össze olyan könnyen, ezért ez azoknak lehet előnyös, akik gyakran kénytelenek magukkal vinni a Type-C kábeleket. Végre nem kell hosszú perceken keresztül arra várni, hogy az egyik eszközről átmásoljuk a másikra az adatokat, hiszen ezzel sokkal hamarabb lehet végezni.

Author: admin