Harmonika ruhaszárító a helytakarékosság jegyében

harmonika ruhaszárító

A szárítók nemcsak sok energiát használnak, de magas hőmérsékleten használva károsíthatnak bizonyos ruhadarabokat is. Ez különösen igaz azokra, akik a ruháik tisztításában a mosodákra hagyatkoznak.

A harmonika ruhaszárító nem hőkezelt, kíméletes megoldást kínál a kényes ruhák és szövetek, például a selyem, a szatén és a gyapjú szárítására. A különösen a kényes anyagokból készült ruhák könnyen megsérülhetnek a szárítógépben.

A gépi szárításból származó magas hő és a forgás kombinációjára bizonyos szövetek hajlamosak összemenni, a színek kifakulnak, ami idővel veszélyezteti azt. Mindez elkerülhető a harmonika ruhaszárító használatával.

A megfelelő állvány kiválasztása elsősorban a helyiség méretétől függ. Ha kisebb hely áll rendelkezésére, válasszon álló, esetleg kis- vagy közepes méretű állványt, ami összecsukható, ezáltal az ágy alatt vagy egy kisebb szekrényben tárolható. Nagyon fontos, hogy megfelelő méretű harmonika ruhaszárítót vásároljunk, mivel a túlterhelés átázott ruhákhoz vezethet.

Author: seditor