Hatékony fogyás 40 év feletti férfiaknak: maradj formában!

hatékony fogyás

Van egy furcsa jelenség, ünnepek előtt a különböző magazinokban finom ételek receptjei, főzési tanácsok jelennek meg, majd pedig olyan cikkek, amelyekben megpróbálják elmagyarázni, hogyan nyerhetjük vissza az alakunkat, hogyan adjuk le a nagy dőzsölések eredményeképpen felszedett fölös kilókat. Ha fogyókúráról van szó, nemcsak a nőkre kell gondolni, hanem a férfiakra is, mert nekik szintén szükségük lehet erre és ők általában az edzésekben keresik a megoldást. A hatékony fogyáshoz ez is hozzátartozik.

Bár a fogyás elsődleges buktatója a kényelem, hiszen a legtöbb ember munka után pihenni szeret, nem pedig fárasztó gyakorlatokat végezni. A reklámoknak nem ajánlott hinni, nincsenek csuda-tabletták, teakeverékek, amelyektől, hipp-hopp leadjuk a felesleges kilókat. Fogyás kizárólag megfelelő táplálkozással, életvitellel és kemény tornázással, sok mozgással érhető el. Ezért elengedhetetlen a szigorú edzésterv és a szakorvosok által összeállított diéta.

Csodadiéta sem létezik, csak értelmes, az alapvető élettant figyelembe vevő étrend ajánlott, ami biztosan nem fog hatni egyetlen nap alatt. Viszont szépen, lassan, kíméletesen, ugyanakkor tartósan csökkenti a testzsírt. Vigyázat! A hozzáértés nélkül összeállított fogyókúra tervek lényegesen több kárt okoznak, mint hasznot! Bár úgy tartják, hogy a szénhidrát okozza a hízást, mégsem szükséges ezt teljesen száműzni az étrendünkből. A szervezetnek ugyanis szüksége van valamennyi szénhidrátra, tehát a mennyiség a lényeg.

Zsírra szintén szüksége van a szervezetnek, mert abban oldódnak fel az alapvető vitaminok. Fogyókúra során ne a testünk változását figyeljük, sokkal inkább az egészségünk legyen fókuszban! Egyetlen fogyás sem ér annyit, hogy kockára tegyük miatta az egészségünket. Figyeljünk a rejtett cukrokra és nasikra, mert szinte minden feldolgozott étel tartalmaz cukrot! Férfiaknak is célszerű kipróbálniuk az Intenset edzéstervet és diétás étrendet. Nem 1-2 nap alatt hoz eredményt, de kitartással mégis megszabadulhatnak a pocaktól.

Author: seditor