Hogyan rakjunk fel otthon egy könyöklőt?

Műanyag könyöklő
Műanyag könyöklő

Gyakran újítjuk fel lakásunkat, változtatunk rajta, úgymond próbáljuk követni a divatot. Gyakori a lakásokban a könyöklő használata, amit lehet csak esztétikai szempontból felszerelni, de gyakorlati funkciója is van, vagyis használják. A műanyagból készült változatokat nagyon könnyű felszerelni, némi utasítással, ami lépésről-lépésre történik, így biztosan sikeres lesz a felszerelése.

Az első dolog amit tennünk kell, hogy meg kell tisztítani azt a területet, ahová illesztésre kerül a könyöklő. Győződjünk meg róla, hogy pontosak-e a méretek és megfelelően illeszkedik. Amennyiben nem, a mi feladatunk levágni belőle.

A következőkben a párkány végzáróit helyezzük fel, majd adjunk neki egy kis dőlést és arra is nagyon figyeljünk, hogy a faltól pár cm legyen távolabb a vége, ami lelóg. Majd a könyöklő végleges rögzítése következik, ami purhabbal történik. Ahhoz, hogy ne mozduljon el a könyöklő, ajánlott egyenlően súlyokat helyezni rá a száradásig. Mindezeket követve, helyesen tudjunk felrakni.

Author: admin