Honor 8 Lite káprázatos külsővel

Honor 8 Lite

Azért, hogy a gyártók minél jobb eladásokat produkáljanak, olyan készülékeket készítenek, amelyek kielégítenek minden felhasználói igényt. Így sok esetben egy új megjelenést követően bejelentik az alapmodellt és ennek a Pro, illetve a Lite verzióját, amiből az egyik magasabb árfekvésű, míg a másik olcsóbb, mint a Honor 8 Lite esetében is.

Ez az árcsökkenés általában a gyengébb hardver miatt szokott lenni, viszont az így kapott teljesítmény bőven kielégíti a felhasználói igények nagy részét.

A Honor 8 Lite telefonra pedig egyáltalán nem lehet panasz, mert külsőleg nem tűnik egy visszafogott modellnek. Remek dizájnnal rendelkezik és káprázatosan szép színekben került a polcokra, amelyek közül mindenki meg fogja találni a kedvencét. A rendszer szépen és gördülékenyen fut, nem tapasztalhatóak akadások, szaggatások.

A gyengébb hardver azonban magasabb akkumulátoridővel jár együtt, ami szintén piros pontnak számít a Honor 8 Lite modellnek. Hogyha erősebb processzorral felvértezett modellt szeretnénk, akkor az alap Honor 8 mellett kell döntenünk.

Author: admin