Idén is nagy sikert aratott a Csokoládé Fesztivál!

Csokoládé Fesztivál

Napjainkban sokféle rendezvény örvend nagy népszerűségnek. Ezek közé tartozik például a Csokoládé Fesztivál is. Néhány év alatt sikerült felzárkóznia a közkedvelt nyári magyar fesztiválok közé. Az egész ország területéről érkeznek a finomságok kedvelői, viszont itt a csoki mellett, a sporttól a zenéig rengeteg programokat kapnak, a szervezőknek köszönhetően.

Egy ilyen esemény nagyszerű szórakozást nyújt a látogatóknak, gyermekeknek és felnőtteknek egyaránt. Szerencsi csokifesztivál célja, hogy népszerűsítse a csokoládét, mellette persze remek kikapcsolódást biztosítson a vendégeknek. Az élményről a Csokoládé Kalandpark, kiállítás, vásár, városnéző kisvonat, gyermek- és sportprogramok, rengeteg élő koncert gondoskodik.

A szervezők mindig törekednek arra, hogy olyan zenekarokat hívjanak, akik nagy fesztiválokon fordulnak meg, valamint az elismert előadók közé tartoznak, de szívesen látják például a helyi amatőr együtteseket is, ami jó bemutatkozási lehetőséget kínál. A rendezvény idején, a helyi fürdő akcióval várja hűsölni vágyó vendégeit.

Author: admin