Jól működő ipari porelszívó

Porelszívó

Építkezési munkálatok során rengeteg por keletkezik, ami a levegőbe kerülve hátráltatja a munkát és zavarja a szomszédok életét. Ahol pedig letelepszik, ott hatalmas kosz keletkezik. A porelszívó nemcsak az építkezésen dolgozók, hanem a közelbe élők egészségét is megkíméli.

A por lerakódva a légrendszerbe megbetegedésekhez vezethet, éppen ezért ajánlott minden olyan helyiségben a porelszívó beüzemelése, ahol valamit építenek, csiszolnak, barkácsolnak, homokot fújnak. Igaz, hogy az ember a belélegzett por 95 százalékát újra kilélegzi, de a fennmaradt 5 százalék elegendő ahhoz, hogy súlyos károkat okozzon a szervezetben.

Kiváltképpen a fa, ásványi gyapot, cellulóz, azbeszt és kőtörmelékből származó por jelent veszélyt az emberi szervezetre. Azonban a Trotec által gyártott Tac 1500-as porelszívó tökéletes megoldást jelent a fent említett káros anyagokkal szemben.

Ez a típus mindennapi használatra és kiemelkedő teljesítmény nyújtására lett kifejlesztve, ezért ipari területeken is bátran lehet használni, mert bírja a strapát.

Author: admin