Karen Marie Moning írásai világhírűek

Karen Marie Moning

Egy jó ötlettől még senkiből sem lesz neves író, hiszen kreativitásra és egyéb adottságokra is szükség van hozzá. Karen Marie Moning rendelkezik ezekkel az adottságokkal, hiszen csak így válhatott sikeressé már az első regénye is.

Írásaiban a romantikát ötvözi a misztikummal. Fantáziavilágainak főszereplői főleg a kelta mitológia különleges lényei, a tündérek. Izgalmas utazásban lehet része annak, aki Karen Marie Moning könyveit a kezébe veszi.

Az amerikai írónő közel 20 éves pályafutása alatt 19 regényt jelentetett meg. Ezek mindegyike nagy sikernek örvend az Egyesült Államokban és a világ más tájain is. Regényeit több mint 30 nyelvre fordították már le, így magyarul is elérhetőek ezek a kötetek.

Aki szereti a különleges kalandokat vagy érdeklődik az izgalmas kelta mitológia iránt, annak igazi csemege lesz Karen Marie Moning bármelyik alkotása. Bár már a Hegylakó sorozat is ismertté tette az írónőt és több elismerésben is részesült ezen írásai miatt, az igazi világhírnevet a Tündérkrónikák hozták el Karen Marie Moning számára.

Author: admin