Kényelmes utazóágy kicsiknek

Utazóágy kicsiknek
Utazóágy kicsiknek

Egy pár hónapos csecsemővel hosszabb útra indulni igen merész vállalkozás, de néha elkerülhetetlen. A kicsinek ugyanis gyakrabban van igénye pihenésre, de sokszor nem képes bárhol elaludni, csak a megszokott, ismerős környezetben.

A könnyű, hordozható utazóágy remek szolgálatot teljesít ilyen esetekben. Ha hosszabb utazásra, rokonlátogatásra vagy nyaralásra indulunk a gyermekekkel, akkor egy ilyen eszközre mindenképpen szükség lesz.

Nagy előnye, hogy kis helyen is elfér összecsukott állapotban, így könnyen betehetjük a csomagtartóba. Nem kell attól tartanunk, hogy elfoglalja a helyét más nélkülözhetetlen holminak. Cipelni sem nehéz, ha arra van szükség, hiszen az utazóágy súlya még a 3 kilogrammot sem éri el.

A felállítása igen egyszerű és pillanatok alatt megoldható, így a csöppség máris álomra hajthatja a fejét az ismerős kuckójában. Bárhol felállítható, legyen az egy útszéli pihenő vagy egy tisztás az erdő közepén. Az utazóágy nagy segítséget jelent minden kisgyermekes szülőnek, aki nem akar lemondani az utazás élményéről.

Author: admin