Kényelmesen használható az AL-KO lombfúvó

AL-KO lombfúvó

Az ősz során számos tennivaló akad a kertben és a ház körül, amihez mindenképpen jól jönnek a megfelelő szerszámok és gépek. Amint elkezdenek hullani a fák levelei, máris felértékelődik az AL-KO lombfúvó jelenléte. Itt az ideje a háttérbe szorítani a gereblyét és seprűt, amikor van sokkal kényelmesebb és egyszerűbb módja az avar eltávolításának!

Néha még külön össze sem kell szedni azt, mert bőven elég, ha csak odébb lesz tessékelve. A nyitott teraszon, a járdán, kapubeállón, lépcsőn nincs jó helyen, de ahol föld van, ott könnyen komposztálódik. Az AL-KO lombfúvó segítségével, percek alatt megtisztíthatóak a méretes felületek is. Gyakran ezen készülékeket parkokban szokták bevetni, ahol kis kupacokba gyűjtik össze a leveleket.

Ebből is látható, hogy minden helyzetben jól jön. Az akkumulátoros AL-KO lombfúvó különböző csőrátétekkel rendelkezik, aminek hála, sokféle helyen bevethető. A fordulatszabályozás igény szerint állítható, amivel növelhető vagy csökkenthető a teljesítmény. Fektessen be időben és mellőzze a fáradságos sepregetést az ősz során!

Author: seditor