Kivételes tulajdonságokkal rendelkező szappanok

szappanok

A tudománynak hála, ma már a kézmosás is teljesen vegyszermentes lehet. A természetes szappanok olyan kozmetikai termékek, amelyekben kizárólag növényi eredetű összetevők találhatóak. Az olajok és esszenciák gazdagsága miatt, a termékek gyengédek, hipoallergének és minden bőrtípusra alkalmasak.

A természetes szappanok tartósítószerektől, parabénektől és SLS-től is mentesek. Az összetevők között nem találunk mesterséges keményítőket. Biztonságosak, illatosak és hatékonyak. A szappanok a mindennapi testápolás elengedhetetlen kozmetikumai közé tartoznak.

Hatékonyan képesek eltávolítani mindenféle szennyeződést, valamint a veszélyes baktériumokat és vírusokat is. A hagyományos, iparilag gyártott termékek használata néha sajnos bőrirritációt és szárazságot okoz.

Sokkal jobbak és biztonságosabbak ebből a szempontból a természetes szappanok, amelyek alapvető tisztító funkciójuk mellett, hidratáló és ápoló hatással is rendelkeznek. Egyesek még terápiás hatásúak és például atópiás dermatitiszben vagy pattanásos bőrben szenvedőknek is ajánlottak.

Author: seditor