Kötött ékszer új elgondolás szerint

Kötött ékszer
Kötött ékszer

Mi vezetett a kötött ékszer elkészítéséhez? Ezt kérdeztük Mácsár Andrea ékszertervezőtől.

Már korábban is kötöttem és szívesen viseltem kötött ruhadarabokat. Nemrégen megkeresett Csillag Zsuzsi a Süel kötött ruha magyarországi képviseletének vezetője, hogy szívesen dolgozna együtt velem. Nem tudtam nemet mondani ennek a kedves felkérésnek és sokat törtem a fejem, hogy kötött ékszer tekintetében mit mivel párosítsak, és hogyan tudnék valami szép és újszerű kötött ékszer ötletet összehozni.

Mennyi időbe tellett, mire megvalósultak az első kötött ékszer prototípusok?

Szerencsére nem kellett sokat várnom az első kötött ékszer ötletre. A kötött ékszer különlegessége abban áll, hogy a fát és a kézi kötést úgy ötvözöm, hogy még más anyagokat is fel tudjak használni, mint például, tollak, charme-ok, gyöngyök.

Milyen színösszeállítást kedvel leginkább, vagy hogyan működik ez a gyakorlatban?

A színösszeállítás elkészítése kötött ékszer kapcsán, teljesen harmonizál a kötött ruhadarabok színvilágával. Többnyire a kötött ékszer még anyagában is azonos a ruhadarab anyagával, de ez pusztán a véletlen műve.

Hogy érti ezt művésznő?

Megnéztem a ruhákat és ahhoz próbáltam, hogy a kötött ékszer megfelelően harmonizáló legyen. Érdekes módon ahonnan beszereztem a kötésekhez az anyagot szinte teljesen ugyanazokat a vastagságú és színű gombolyagokat választottam ki, mint amiket a Süel is használ.

Én láttam az új kötött ékszer kollekciódat, szuper lett! Gratulálok! Hol lehet beszerezni a kötött ékszer darabjait?

Az ékszer webáruházunkban és a Süel boltokban. A webáruházunk címe: www.textilekszer.hu

Author: admin