A krill olaj a betegségek kezelésére

Krill olaj

Ez egy nagyszerű termék, remek antioxidánst tartalmaz, mégpedig az asztaxantint. Bármikor elvégezhető egy krill olaj kúra az egészséges koleszterin szintért. A krill olaj legfontosabb összetevői a következők: tengeri foszfolip EPA és DHA, különféle vitaminok, mint például A-, E-, D-vitamin, valamint az előzőleg említett asztaxantin. Fogyasztása mindenki számára nagyon fontos, gyerekkortól egészen idős korig egyaránt alkalmazható.

Tápanyagtartalma hatalmas, ezért az egészség megőrzésére teljes mértékben ideális. A krill olaj kapszula formájában rengeteg betegségre jó. Többek között a gyulladásokat enyhíti, a bőrt, a hajat ápolja, a szív- és érrendszeri problémákat kezeli, a depressziót csökkenti, és még az öregedési folyamatokat is lassítja.

A krill Omega-3 alapú zsírsavjai foszfolipid formában vannak jelen, úgy, mint az emberi szervezetben. Nagyon könnyen, rövid idő alatt felszívódik. Mivel az agy működéséhez szükséges anyag, ezért folyamatosan kell bevenni azt. A rákolaj tehát egy remek étrend-kiegészítő, mindennap fogyassza.

Author: admin