KULTarcok- selfie fotópályázat amatőröknek és profiknak

Selfie fotópályázat
Selfie fotópályázat

Végre itt az idő, hogy ne csak tucatszámra készüljenek a selfie fotók, hanem meg is mérettessenek. A Kulter.hu művészi selfie fotópályázatot hirdet, amelyre amatőrök és profik egyaránt nevezhetnek.

A feladat, hogy a versenyre nevezők lefotózzák magukat a saját KULTközegükben és az fotóval benevezzenek a versenybe 2014. március 20-a éjfélig. Mindez nem tét nélküli, mert 420.000 Ft összdíjazású pályázatról beszélünk, amelynek keretében többek között értékes koncert belépőkkel és könyvcsomagokkal lehetnek gazdagabbak a nyertesek. Itt az idő bebizonyítani, hogy nem kell törvényszerűen a selfie a „gagyi” kategóriát gazdagítsa, hanem igazi művészire is sikeredhet. A közeg lehet egy party, egy koncert vagy akár egy könyvtár, a lényeg, hogy eredeti ötletet megragadva örökítsd meg magad. A díjakról egy szakmai zsűri dönt, többek között Csontó Lajos, Munkácsy-díjas képzőművész, Kulka Krisztián, a MODEM igazgatója és még sokan mások, kritikusok, fotósok.

Az eredményhirdetésre és a díjak átadására 2014. március 29-én kerül sor a KULTOK III – A populáris kultúra medialitása című konferencia keretében.

forrás: KULTer.hu

Author: admin