Látványos vagy hasznos a strandtörölköző?

Minőségi strandtörölköző
Minőségi strandtörölköző

A strandolásnak vannak elengedhetetlen kellékei, úgy mint a napolaj, a fürdőruha és a pléd, amin elnyúlhat az ember. A strandtörölköző is nagy divat mostanában a strandokon és tengerpartokon. Ezek között is vannak minőségbeli eltérések, mégpedig nem is jelentéktelen mértékűek.

Már viszonylag olcsón lehet kapni delfines, meg egyéb figurákkal díszített vékony strandtörölközőket, viszont ezek leginkább csak a kifekvéshez jók, mivel anyaguk annyira mű, hogy a nedvességet szinte egyáltalán nem szívják, tehát törölközésre nem megfelelőek.

Rosszabb esetben, egy sötét színű strandtörölköző, amikor összetalálkozik a nedves fürdőruhával, akkor engedni kezdi a színét, ami összefoghatja a fürdőruhát.Ezért érdemes letesztelni, mielőtt az első alkalommal bárki is ráfeküdne.

A minőségi strandtörölköző jól szívja a nedvességet és általában vastagabb is, mint az olcsóbbik társa. Igaz, hogy egy minőségi törölközőn nem a figurák dominálnak, hanem inkább az ízlésesen összeválogatott minták és színek, de végtére is, nem a minta, hanem a nedvesség elvezetése a lényeg.

Author: admin